Aluminijumske nadstrešnice

Idealno rešenje za svaki dom
Kontakt

Aluminijumske nadsrešnice – najbolja zaštita od sunca, kiše i vetra za ulazna vrata, balkone, terase ili automobile. Zahvaljujući otpornosti materijala, aluminjumske nadsrešnice su otporne na rđu, kišu, sneg i ne zahtevaju posebno održavanje i ponovno farbanje.

U završnom koraku izrade aluminijumskih nadstrešnica za terase, dvorišta ili ulaze, vršimo plastificiranje u svim bojama RAL karte JOTUN, tako da pored samog dizajna možete odabrati i baš onu nijansu koju želite.

Nadstresnice za kuću:
Aluminijumske nadstrešnice za ulazna vrata

Aluminijumske nadstresnice za kuću su idealan odabir za moderan i efektan ulaz. U zavisnosti od odabira profila, možete postići različita estetska rešenja.

Za efekat staklene bašte, aluminijumske nadstrešnice se mogu zatvoriti staklom ili leksanom, tako da dobijate kutak u kojem možete uživati i zimi.

Aluminijumska nadstrešnica na roze kući

Aluminijumske nadstrešnice za terase

U okviru naše ponude možete odabrati različita rešenja za aluminijumsku nadstrešnicu za svoju terasu: otkrivene nadstrešnice, aluminijumske pvc nadstrešnice, nadstrešnice od lexana ili modeli sa roletnom.

Aluminijumske nadstrešnice za terase

Aluminijumske nadstrešnice slike:
Naši radovi govore o kvalitetu

Pogledajte slike naših dosadašnjih radova aluminijumskih nadstrešnica.

Pored aluminijumskih kapija izrađujemo i:

Aluminijumske ograde

Aluminijumske ograde posebno izrađene u skladu sa svim vašim željama i potrebama, tako da konačno možete dobiti baš onakvu ogradu kakvu želite.

Aluminijumske gelendere

Stabilni aluminijumski gelenderi za spoljašnje i unutrašnje stepenice.
Veliki izbor modela i boja za novi izgled terase ili enterijera.

Aluminijumske kapije

Kvalitetne aluminjumske kapije – Jednokrilne, dvokrilne i klizne. Prema vašoj želji, ugrađujemo i motor sa saljinskim upravljanjem za otvaranje aluminijumske kapije.